Συνταγή για γλυκό του κουταλιού κυδώνι -Το πιο αρωματικό συνοδευτικό για το γιαούρτι
Η εποχή των κυδωνιών ξεκινάει και την υποδεχόμαστε φτιάχνοντας ένα υπέροχο γλυκό του κουταλιού. Γλυκά του κουταλιού υπάρχουν πολλά, κυδώνι όμως ένα! Το σπάνιο αυτό φρούτο όχι μόνο σηματοδοτεί την έλευση του φθινοπώρου με την κυκλοφορία του στις λαϊκές και στα μανάβικα αλλά μας δίνει και ένα ιδιαίτερο γλυκό του κουταλιού που γίνεται εύκολα και σχετικά γρήγορα. Φτιάξτε το παραδοσιακά με τη συνταγή που σας δίνουμε και θα έχετε όλο το χειμώνα ένα ελαφρύ και απολαυστικό σπιτικό επιδόρπιο στο ντουλάπι και στο ψυγείο σας. Άλλωστε, μια κουταλιά αρκεί για να σας γλυκάνει και να δώσει ενδιαφέρον ακόμη και σε ένα βαρετό κεσεδάκι γιαουρτιού light. Γλυκό του κουταλιού κυδώνι / Φωτογραφία: ShutterstockΓλυκό του κουταλιού κυδώνι Υλικά για 1 κιλό700 γρ. κυδώνια600 ml νερό500 γρ. ζάχαρη, λευκή κρυσταλλική1 ξυλάκι κανέλαςχυμός από μισό λεμόνι Εκτέλεση Πλένουμε τα κυδώνια, τα ξεφλουδίζουμε και κόβουμε στα τέσσερα. Αφαιρούμε τα κουκούτσια και το σκληρό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(720)
- politismos(93)
- Βιβλία(12)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(36)
- Κινηματογράφος(91)
- Μουσική(55)
- Παράξενα(88)
- Τέχνη(101)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.