πριν από  3 ημέρες 4 ώρες

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


To εμβληματικό πιάτο ορόσημο του ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού, το κοτόπουλο γιουβέτσι, σε μια εκδοχή άκρως φθινοπωρινή. Το γιουβέτσι το έχουμε στο μυαλό μας με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αφενός το έχουμε ταυτίσει με το σκεύος του, αφού γιουβέτσι στα τούρκικα είναι το πύλινο πυρίμαχο σκεύος, και αφετέρου το έχουμε συνδέσει με πλούσια κόκκινη σάλτσα. Ωστόσο, γιουβέτσι δεν σημαίνει απαραίτητα κοκκινιστό. Μπορούμε ωραιότατα να το φτιάξουμε λοιπόν λευκό και λεμονάτο με το αγαπημένο μας κριθαράκι και φυσικά το κρέας που προτιμάμε. Παρακάτω σας δίνουμε μια συνταγή για κοτόπουλο και φυσικά όλα τα μαμαδίστικα και γιαγιαδίστικα μυστικά για να βγει τέλειο. Λεμονάτο γιουβέτσι κοτόπουλο / Φωτογραφία: Shutterstock Λεμονάτο γιουβέτσι κοτόπουλο Υλικά για 4-6 μερίδες1 μεγάλο κοτόπουλο, κομμένο σε μερίδες500 γρ. κριθαράκι μέτριο½ φλ ε.π. ελαιόλαδο1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 καρότο, σε κυβάκια1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη4 κόκκοι μπαχάρι2 φύλλα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation