Συνταγή για λεμονάτο τιραμισού -Ανάλαφρο, αρωματικό και έτοιμο σε λίγα λεπτά
Φίνο και αρωματικό αυτό το διαφορετικό τιραμισού εκπλήσσει ευχάριστα. Το τιραμισού είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ιταλικά επιδόρπια. Η γεύση του καφέ και η ανάλαφρη υφή του μασκαρπόνε είναι τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία, αυτά που κάνουν τους φαν του να το ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα γλυκά. Μια ακόμα γεύση όμως που χαρακτηρίζει γενικά την ιταλική ζαχαροπλαστική και πρωταγωνιστεί στη γαστρονομία της γειτονικής μας χώρας είναι αυτή του λεμονιού. Από το διάσημο λεμοντσέλο μέχρι τις μακαρονάδες με πέστο τα λεμονάτα αρώματα και οι γεύσεις φρεσκάδας είναι παντού. Αυτή ακριβώς τη φρεσκάδα και τη φινέτσα του δίνει το λεμόνι και στο τιραμισού σε μια σπιτική εκδοχή που όχι μόνο είναι εύκολη και γρήγορη αλλά αποδεικνύεται πεντανόστιμη. Δοκιμάστε τη συνταγή μας και θα την απολαύσετε σίγουρα. Τιραμισού με λεμόνι Υλικά2 φλ. τυρί μασκαρπόνε2 φλ. κρέμα γάλακτος πλήρης½ φλ. ζάχαρη άχνημια συσκευασία μπισκότα σαβαγιάρ1 σφηνάκι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(656)
- politismos(62)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(37)
- Κινηματογράφος(65)
- Μουσική(32)
- Παράξενα(53)
- Τέχνη(75)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.