πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι ζουμερές καλοκαιρινές ντομάτες μεταμορφώνουν τα αυγά της στραπατσάδας σε απαλά κοκκιν...όξινα συννεφάκια. Γίνεται μια αφράτη φάρσα (γέμιση δηλαδή) που στολίζει τις τσακώνικες μελιτζάνες σ' αυτό το πλούσιο σε γεύση, χορταστικό, κι εύκολο στην παρασκευή πιάτο. Χρόνος: 40 λεπτά Εύκολη ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1½ κιλό ώριμες ντομάτες (χοντροτριμμένες ή ψιλοκομμένες) 4 μεγάλες τσακώνικες μελιτζάνες 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 80 ml ελαιόλαδο 1 κ.σ. ρίγανη 6 αυγά χτυπημένα 200 γρ. ξινομυζήθρα ή φέτα, θρυμματισμένη αλάτι πιπέρι λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση, οριζοντίως, τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό και μετά από 10 λεπτά τις στραγγίζουμε. Τις τηγανίζουμε με λίγο ελαιόλαδο ή τις ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν. Χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation