πριν από  18 ώρες 29 λεπτά

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με εκλεκτό μοσχάρι, κόκκινο κρασί και μπόλικα λαχανικά ετοιμάζουμε ένα απολαυστικό οικογενειακό γεύμα. Το μοσχαράκι Βουργουνδίας είναι ένα εμβληματικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας. Πλούσιο σε αρώματα και βαθιά νόστιμο προσφέρει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή. Πρόκειται για φαγητό που θέλει ιδιαίτερη περιποίηση, φροντίδα και χρόνο όμως για να γίνει γι αυτό και έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, κάπως πιο επίσημο και γιορταστικό. Με δυο λόγια, είναι ό,τι πρέπει για κυριακάτικα τραπέζια με φίλους και οικογένεια. Τα 3 μυστικά της απόλυτης νοστιμιάς Τα μυστικά του είναι δύο και είναι πολύ καθοριστικά για το τελικό αποτέλεσμα. Το ένα είναι ότι μαγειρεύεται αποκλειστικά και μόνο με κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση Βουργουνδίας), χωρίς καθόλου νερό, ζωμό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Το άλλο ότι η μελωμένη σάλτσα του πήζει χάρη στο κολλαγόνο και τα λιπαρά του κρέατος και όχι με την προσθήκη κάποιας άλλης λιπαρής ουσίας. Για την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation