Συνταγή για μοσχάρι μπουργκινιόν: Αυθεντικό γαλλικό κοκκινιστό, ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι
Με εκλεκτό μοσχάρι, κόκκινο κρασί και μπόλικα λαχανικά ετοιμάζουμε ένα απολαυστικό οικογενειακό γεύμα. Το μοσχαράκι Βουργουνδίας είναι ένα εμβληματικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας. Πλούσιο σε αρώματα και βαθιά νόστιμο προσφέρει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή. Πρόκειται για φαγητό που θέλει ιδιαίτερη περιποίηση, φροντίδα και χρόνο όμως για να γίνει γι αυτό και έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, κάπως πιο επίσημο και γιορταστικό. Με δυο λόγια, είναι ό,τι πρέπει για κυριακάτικα τραπέζια με φίλους και οικογένεια. Τα 3 μυστικά της απόλυτης νοστιμιάς Τα μυστικά του είναι δύο και είναι πολύ καθοριστικά για το τελικό αποτέλεσμα. Το ένα είναι ότι μαγειρεύεται αποκλειστικά και μόνο με κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση Βουργουνδίας), χωρίς καθόλου νερό, ζωμό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Το άλλο ότι η μελωμένη σάλτσα του πήζει χάρη στο κολλαγόνο και τα λιπαρά του κρέατος και όχι με την προσθήκη κάποιας άλλης λιπαρής ουσίας. Για την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(50)
- Βιβλία(9)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(23)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(61)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.