Συνταγή για σπιτικό παγωτό φράουλα χωρίς παγωτομηχανή
Αυτό το σπιτικό παγωτό φράουλα είναι εύκολο, δροσιστικό και γεμάτο αρώματα καλοκαιριού. Παρασκευάζεται χωρίς παγωτομηχανή και με λίγα υλικά: φρέσκες φράουλες, κρέμα γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα και βανίλια. Οι φράουλες πολτοποιούνται και αναμειγνύονται με τα υπόλοιπα υλικά, ενώ η σαντιγί προσδίδει αφράτη υφή. Το μείγμα μπαίνει στην κατάψυξη και σε λίγες ώρες έχουμε ένα λαχταριστό παγωτό με φυσική γεύση φρούτου, χωρίς πρόσθετα. Μπορεί να σερβιριστεί σκέτο ή με σιρόπι, φρούτα ή μπισκότα. Είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους και φτιάχνεται όλο το χρόνο.Σπιτικό Παγωτό ΦράουλαΥλικά:500 γρ. φράουλες (καθαρισμένες)400 ml κρέμα γάλακτος (πλήρης, 35% λιπαρά)200 ml ζαχαρούχο γάλα1 βανιλίνη ή 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας1-2 κ.σ. χυμό λεμονιού (προαιρετικά, για ένταση στη γεύση)ΕκτέλεσηΠολτοποίηση φράουλας: Βάλε τις φράουλες στο μπλέντερ και χτύπα τις μέχρι να γίνουν πολτός. Αν θέλεις πιο λείο αποτέλεσμα, μπορείς να τις περάσεις από...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(635)
- politismos(47)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(14)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.