πριν από  2 ώρες 11 λεπτά

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η μακαρονάδα Aglio, Olio e Peperoncino είναι μια κλασική ιταλική συνταγή με απλά αλλά εκρηκτικά υλικά: σκόρδο, ελαιόλαδο και καυτερό πιπέρι. Βασίζεται στην ποιότητα και τη σωστή τεχνική, χαρίζοντας αυθεντική γεύση. Ένα πιάτο γρήγορο, αρωματικό και γεμάτο μεσογειακό χαρακτήρα.Υλικά (για 2 άτομα):200 γρ. σπαγγέτι2-3 σκελίδες σκόρδο1 μικρό, ξερό καυτερό πιπεράκι (ή ½ κουταλάκι flakes peperoncino)60 ml (4 κουταλιές σούπας) έξτρα παρθένο ελαιόλαδοΑλάτι (για το νερό των ζυμαρικών)(Προαιρετικά) λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός για το σερβίρισμαΕκτέλεση:Βράζεις τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, μέχρι να γίνουν al dente (1-2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες του πακέτου).Στο μεταξύ, σε μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.Προσθέτεις το σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φετούλες. Θέλεις να σοταριστεί απαλά και να γίνει χρυσό, όχι να καεί (γίνεται πικρό αν καεί!).Ρίχνεις το peperoncino (θρυμματισμένο ή σε φετάκια) μαζί με το σκόρδο, για...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation