πριν από  3 ώρες 8 λεπτά

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτή η πρωτότυπη συνταγή για χοιρινές μπριζόλες συνδυάζει γλυκό, πικάντικο και εσπεριδοειδές σε μια αρωματική σάλτσα με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι. Οι μπριζόλες μαρινάρονται για ώρες, απορροφώντας όλα τα αρώματα, και στη συνέχεια ψήνονται μέχρι να ροδίσουν εξωτερικά και να μείνουν ζουμερές στο εσωτερικό. Η μαρινάδα γίνεται σάλτσα που δένει τέλεια με το κρέας, ενώ το φρέσκο θυμάρι ή δεντρολίβανο προσθέτει έξτρα άρωμα. Ιδανική επιλογή για ένα ιδιαίτερο γεύμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Συνοδεύεται υπέροχα με πατάτες ή πουρέ γλυκοπατάτας.Υλικά (για 4 άτομα)4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού ή καρέ2 κ.σ. μέλι1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόνΧυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες1 κ.γ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (ή 1/2 κ.γ. ξηρό)2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. σόγια σος (προαιρετικά για έξτρα βάθος γεύσης)Φρέσκο θυμάρι ή δεντρολίβανοΑλάτι & πιπέριΕκτέλεσηΜαρινάρισμα (τουλάχιστον 1 ώρα)Σε ένα μπολ ανακατεύεις το μέλι, τη μουστάρδα, τον χυμό...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation