Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι
Αυτή η πρωτότυπη συνταγή για χοιρινές μπριζόλες συνδυάζει γλυκό, πικάντικο και εσπεριδοειδές σε μια αρωματική σάλτσα με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι. Οι μπριζόλες μαρινάρονται για ώρες, απορροφώντας όλα τα αρώματα, και στη συνέχεια ψήνονται μέχρι να ροδίσουν εξωτερικά και να μείνουν ζουμερές στο εσωτερικό. Η μαρινάδα γίνεται σάλτσα που δένει τέλεια με το κρέας, ενώ το φρέσκο θυμάρι ή δεντρολίβανο προσθέτει έξτρα άρωμα. Ιδανική επιλογή για ένα ιδιαίτερο γεύμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Συνοδεύεται υπέροχα με πατάτες ή πουρέ γλυκοπατάτας.Υλικά (για 4 άτομα)4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού ή καρέ2 κ.σ. μέλι1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόνΧυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες1 κ.γ. φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (ή 1/2 κ.γ. ξηρό)2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. σόγια σος (προαιρετικά για έξτρα βάθος γεύσης)Φρέσκο θυμάρι ή δεντρολίβανοΑλάτι & πιπέριΕκτέλεσηΜαρινάρισμα (τουλάχιστον 1 ώρα)Σε ένα μπολ ανακατεύεις το μέλι, τη μουστάρδα, τον χυμό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(723)
- politismos(42)
- Βιβλία(55)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(100)
- Μουσική(74)
- Παράξενα(54)
- Τέχνη(32)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.