πριν από  6 ώρες 38 λεπτά

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το χοιρινό ρόστο με πατάτες, εμπνευσμένο από τη Νάξο, αποκτά μοντέρνο χαρακτήρα με καπνιστή πάπρικα και αρωματικό πορτοκάλι. Το ζουμερό χοιρινό σιγομαγειρεύεται σε κόκκινη σάλτσα με ντομάτα, κρασί και μπαχαρικά, πριν ψηθεί με πατάτες στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο γεμάτο γεύση, με νότες παράδοσης και δημιουργικότητας. Ιδανικό για κυριακάτικο τραπέζι ή γιορτινή περίσταση, συνοδεύεται τέλεια με γραβιέρα Νάξου και χωριάτικο ψωμί. Μια συνταγή που τιμά την ελληνική κουζίνα με ένα σύγχρονο, ευωδιαστό twist.Χοιρινό ρόστο Νάξου με καπνιστή πάπρικα, πορτοκάλι και πατάτες στον φούρνοΥλικά (για 4 άτομα):1,2 κιλά χοιρινή σπάλα ή μπούτι, κομμένο σε μεγάλες μερίδες1 κιλό πατάτες, κομμένες κυδωνάτες2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες1 φλ. λευκό κρασί Νάξου (ή ξηρό κρασί)2 φλ. φρέσκια ντομάτα τριμμένη ή κονκασέ1 κ.σ. πελτές ντομάταςΧυμός από 1 πορτοκάλιΞύσμα από 1 πορτοκάλι1/2 κ.γ. κανέλα1/2 κ.γ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation