πριν από  11 ώρες 18 λεπτά

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι μια κλασική συνταγή των ελληνικών οικογενειακών τραπεζιών. Γιουβέτσι με πορτομπέλο: παραδοσιακή, πεντανόστιμη, λίγο μπελαλίδικη και ιδανική για τους λάτρεις των μανιταριών.Τα υλικά 250 γρ. κριθαράκι 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 ½ ντομάτα ώριμη, τριμμένη 1/2 κούπα λευκό κρασί 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες 2 ½ κούπες ζωμός λαχανικών ή νερό 1 κουτ. σούπας θυμάρι φρέσκο 1/2 ξυλαράκι κανέλα 2 φύλλα δάφνης 250 γρ. τυρί βίγκαν, τριμμένο (προαιρετικά) αλάτι πιπέριΗ διαδικασία Κόβουμε τα μανιτάρια σε μεγάλους κύβους. Ζεσταίνουμε μισό από το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμη. Τότε ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τον ζωμό (ή το νερό), την κανέλα, τη δάφνη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation