Συνταγή: Γλώσσα με σάλτσα κάπαρης & πιλάφι
Πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι, καθώς μπήκαμε στον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Έτσι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφάσισε να μας παρουσιάσει μια συνταγή νησιώτικη για να μας βάλει στο κλίμα. Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno" μαζί με τη Φαίη Σκορδά και παρουσίασε μια συνταγή αρωματική, πανεύκολη και πεντανίστιμη: γλώσσα με σάλτσα κάπαρης και πιλάφι. Δεν χρειάζεται περισσότερα από 20 λεπτά για να ετοιμαστεί, θέλει λίγα υλικά και είναι ότι πρέπει για τα ηλιόλουστα μεσημέρια της Κυριακής. Τα υλικά 4 φιλέτα γλώσσας 3 κσ αλεύρι 1 λευκό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 ματσάκι μάραθος 1/2 ματσάκι μαϊντανός 150 ml λευκό κρασί 60 ml ελαιόλαδο 200 γρ κάπαρη ξύσμα από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι Για το πιλάφι: 300 γρ ρύζι 1 λευκό κρεμμύδι 700 γρ ζωμό λαχανικών 70 γρ ελαιόλαδο 1 φύλλο δάφνηςΤο μυστικό Όταν βάλουμε τη γλώσσα στο τηγάνι την "πατάμε" λίγο, επειδή όταν έρχεται σε επαφή με τη φωτιά ανασηκώνεται και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(687)
- politismos(35)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(49)
- Τέχνη(24)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.