Συνταγή: Κανελόνια με σπανάκι και ρικότα
Είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά στη γειτονική Ιταλία. Από αυτά που συνδυάζουν πλούσια γεύση και απλότητα. Και το καταλαβαίνει κάποιος αυτό φτιάχνοντας την παρακάτω συνταγή. Κανελόνια με σπανάκι και ρικότα. Μια συνταγή εύκολη και χορταστική, που δεν χρειάζεται περισσότερο από 30 λεπτά για να ετοιμαστεί. View this post on Instagram A post shared by Mrs Underwood (@mrsunderwood2048) Τα υλικά 125 γρ. κανελόνια 200 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο, αποψυγμένο 250 γρ. τυρί ρικότα 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη Ξύσμα από 1/2 λεμόνι 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο 400 γρ. ντοματάκια κονκασέ (ψιλοκομμένα) σε κονσέρβα 1 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. ξερή ρίγανη 150 γρ. μοτσαρέλα Αλάτι θαλασσινό Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΗ διαδικασία Στους 200°C (180°C στον αέρα). Ετοιμάστε ένα ρηχό ταψί, ώστε τα κανελόνια να χωρέσουν σφιχτά. Για τη γέμιση, στύψτε πολύ καλά το σπανάκι για να φύγουν τα υγρά και ψιλοκόψτε το. Βάλτε το σε μπολ μαζί με τη ρικότα, την παρμεζάνα, το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(712)
- politismos(47)
- Βιβλία(22)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(53)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(64)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(140)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.