Συνταγή: Κομπόστα ροδάκινο χωρίς καθόλου ζάχαρη -Το απλό υλικό που την απογειώνει αρωματικά
Με γλυκά και ζουμερά ροδάκινα φτιάχνουμε light κομπόστα για όλο το χρόνο. Τώρα που τα ροδάκινα είναι στα καλύτερά τους είναι η κατάλληλη στιγμή για να φτιάξουμε την αγαπημένη μας κομπόστα. Αγοράστε μπόλικα φροντίζοντας να είναι ώριμα αλλά σφιχτά, για να μη λιώσουν στο βράσιμο, και ακολουθήστε τη συνταγή μας. Αποθηκεύοντάς τα σε αποστειρωμένα βάζα θα έχετε ένα ελαφρύ και απολαυστικό γλυκό που διατηρείτε εκτός ψυγείου για μήνες. Γιαουρτογλυκο με κομπόστα ροδάκινο / Φωτογραφία: Shutterstock Κομπόστα ροδάκινο με μέλι και βανίλια Υλικά2 κιλά ροδάκινα, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση2 λίτρα νερό200 γρ. μέλι, κατά προτίμηση ανθέων1 πρέζα αλάτιχυμός από μισό λεμόνισπόροι βανίλιας από ένα λοβό ή 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια και ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το μέλι και βράζουμε για 2 λεπτά (από τη στιγμή που θα κοχλάσει). Ρίχνουμε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(734)
- politismos(72)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(103)
- Μουσική(55)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(140)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.