πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με γλυκά και ζουμερά ροδάκινα φτιάχνουμε light κομπόστα για όλο το χρόνο. Τώρα που τα ροδάκινα είναι στα καλύτερά τους είναι η κατάλληλη στιγμή για να φτιάξουμε την αγαπημένη μας κομπόστα. Αγοράστε μπόλικα φροντίζοντας να είναι ώριμα αλλά σφιχτά, για να μη λιώσουν στο βράσιμο, και ακολουθήστε τη συνταγή μας. Αποθηκεύοντάς τα σε αποστειρωμένα βάζα θα έχετε ένα ελαφρύ και απολαυστικό γλυκό που διατηρείτε εκτός ψυγείου για μήνες. Γιαουρτογλυκο με κομπόστα ροδάκινο / Φωτογραφία: Shutterstock Κομπόστα ροδάκινο με μέλι και βανίλια Υλικά2 κιλά ροδάκινα, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση2 λίτρα νερό200 γρ. μέλι, κατά προτίμηση ανθέων1 πρέζα αλάτιχυμός από μισό λεμόνισπόροι βανίλιας από ένα λοβό ή 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια και ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το μέλι και βράζουμε για 2 λεπτά (από τη στιγμή που θα κοχλάσει). Ρίχνουμε το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation