Συνταγή: Λαζάνια με μπεσαμέλ γιαουρτιού
Δεν την λες εύκολη συνταγή, καθώς είναι μπελαλίδικη και θέλει τον χρόνο της. Αλλά είναι νοστιμότατη και χορταστική, ότι πρέπει για τα μεσημεριανά κυριακάτικα τραπέζια με φίλους. Λαζάνια με μπεσαμέλ γιαουρτιού: μια συνταγή τεχνική, που χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να ετοιμαστεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει.Τα υλικά Για σπιτικά λαζάνια 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αβγά 15 γρ. ελαιόλαδο Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 300 γρ. έτοιμα λαζάνια Για τον κιμά 200 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά από σπαλομίτα ή κιλότο 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 2 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.σ. ελαιόλαδο ¼ κ.γ. μπαχάρι τριμμένο Λίγη σκόνη τσίλι ή 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο ¼ κ.γ. σκόνη κανέλλας Αλάτι & πιπέρι Για την "μπεσαμέλ" γιαουρτιού 40 γρ. βούτυρο 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% 150 γρ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(604)
- politismos(44)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(40)
- Κινηματογράφος(93)
- Μουσική(45)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(14)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.