Συνταγή: Μπρουσκέτες με μανιτάρια
Μπρουσκέτα, η: ορεκτικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Συνταγή γρήγορη, απλή, "φτωχική" όπως λέγεται, έχει την προέλευσή της στην κουζίνα της κεντρικής και νότιας Ιταλίας, και ειδικά αυτής του Αμπρούτσο. Για τη συγκεκριμένη συνταγή κάνουμε μπρουσκέτες με μανιτάρια. Ένα γρήγορο αλλά όχι πρόχειρο πιάτο, που κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι πεντανόστιμο και χορταίνει.Τα υλικά 4 φέτες καλής ποιότητας ψωμί (χωριάτικο, προζυμένιο) 300 γρ. μανιτάρια (λευκά, πορτομπέλο ή ανάμεικτα) σε λεπτές φέτες 2 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το ψωμί 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη + 1 ολόκληρη για το ψωμί 100 γρ. γραβιέρα σε φλούδες 1-2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη ή ολόκληρα φυλλαράκια Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Η διαδικασία Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού σε τοστιέρα, γκριλιέρα ή φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές. Τις αλείφουμε στη συνέχεια με λίγο ελαιόλαδο και τις τρίβουμε με μια σκελίδα σκόρδο για έξτρα άρωμα. Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι 2...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(737)
- politismos(59)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(88)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(99)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.