πριν από  22 ώρες 50 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια πολύ ωραία παραλλαγή σε ένα νόστιμο, χορταστικό, καλοκαιρινό ιταλικό πιάτο που γεννήθηκε από ανάγκη και... αγαπήθηκε πολύ. Παντζανέλα με ψητό καλαμάρι (Panzanella di calamari) ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 320 γρ. καλαμάρι 4 χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί (χωριάτικο) 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες, ώριμες 1 αγγούρι 15 φύλλα βασιλικό (σπασμένα στο χέρι) ελαιόλαδο αλάτι ξίδι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και ξίδι για 5 λεπτά. Το βγάζουμε και το στύβουμε. Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, το αφήνουμε μισή ώρα μέσα σε νερό με ξίδι και ύστερα το σουρώνουμε. Κόβουμε το αγγούρι σε κυβάκια. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει, χαράσσουμε με το μαχαίρι έναν μικρό σταυρό στο κάτω μέρος της κάθε ντομάτας και τις βουτάμε στο νερό, για 10 δευτερόλεπτα. Τις βγάζουμε και τις ρίχνουμε σε παγωμένο νερό. Έπειτα αφαιρούμε τη φλοίδα και τους σπόρους και τις κόβουμε σε κυβάκια. Βάζουμε το ψωμί σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation