Συνταγή: Ψάρι με εσπεριδοειδή
Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη "καλοκαίρι"; Εννοείται διακοπές, νησιά, παραλίες, ζέστη, ξεκούραση. Και φυσικά το ψάρι στο μεσημεριανό μενού, με θέα τη θάλασσα και καλή παρέα. Ωστόσο η συνταγή που ακολουθεί έχει το δικό της twist. Ψάρι με εσπεριδοειδή. Μια συνταγή που για τους περισσότερους από εμάς μοιάζει αρκετή ξένη, ωστόσο τα φρούτα με το ψάρι ταιριάζουν περισσότερο από όσο πιστεύουμε. Πειραματιστείτε, δοκιμάστε και θα καταλάβετε πόσο δυνατός και πεντανόστιμος συνδυασμός είναι. Τα υλικά 1 ψάρι μαγιάτικο περίπου 800 γρ. 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο (ή 1 κ.γ. ξερό) 2 πορτοκάλια 1 λεμόνι και 2 μοσχολέμονα (αν βρούμε) ή 3 λεμόνια 100 ml ελαιόλαδο για το τηγάνισμα και 50 ml ακόμα για τη σάλτσα 2 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο Αλάτι ΠιπέριΗ διαδικασία Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε το ψάρι. Μπορούμε να ζητήσουμε από τον ιχθυοπώλη να το φιλετάρει. Κόβουμε το κάθε φιλέτο σε οκτώ κομμάτια.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(44)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(71)
- Κινηματογράφος(71)
- Μουσική(66)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.