πριν από  1 ημέρα 2 ώρες

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όλοι ξέρουμε ότι το ριζότο είναι ένα απαιτητικό πιάτο και κάπως μπελαλίδικο. Ωστόσο υπάρχουν και διάφορες πιο εύκολες παραλλαγές, όπως η συνταγή που έκανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός chef μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια συνταγή για ριζότο με πράσο και λεμόνι. Χωρίς πολύ κούραση και με λίγα απλά βήματα έχουμε ένα διαφορετικό ριζότο έτοιμο σε κάτι περισσότερο από μισή ώρα. Αξίζει να το δοκιμάσεις.Τα υλικά 500 γρ. ρύζι arborio 2 λευκά κρεμμύδια 1 πράσο 1 σκελίδα σκόρδο 1 φινόκιο 400 γρ. σπανάκι 1/2 ματσάκι άνηθο 50 γρ. φρέσκο μάραθο χυμός από 2 λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 1,5 λίτρο ζωμός κοτόπουλου 100 ml ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Το μυστικό Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει.Η διαδικασία Αρχικά παίρνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το φινόκιο και το πράσο. Τα τοποθετούμε σε ένα τηγάνι που καίει και τα τσιγαρίζουμε. Τα σβήνουμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation