Συνταγή: Σπαγγέτι με αχιβάδες, φιστίκια Αιγίνης και βότανα
Δεν υπάρχει άνθρωπος -μικρός ή μεγάλος- που να μην λατρεύει τα ζυμαρικά. Ωστόσο, τώρα που βρισκόμαστε στο πικ του καλοκαιριού, τι πιο ωραίο από μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα και θάλασσα; Σπαγγέτι με αχιβάδες, φιστίκια Αιγίνης και βότανα. Όχι από τις πιο εύκολες συνταγές για ζυμαρικά, χρειάζεται περίπου 90 λεπτά για να την ετοιμάσουμε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο.Τα υλικά 500 γρ. σπαγγέτι 800 γρ. αχιβάδες με το κέλυφος 75 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες 225 ml λευκό ξηρό κρασί 60 γρ. φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα 1 πιπερίτσα τσίλι ψιλοκομμένη 4 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Η διαδικασία Πλένουμε όσα όστρακα είναι ανοιχτά. Τα βάζουμε για μία ώρα σε μπολ με άφθονο νερό για να φύγει η άμμος που έχουν μέσα τους. Στη συνέχεια τρίβουμε με ένα σύρμα τα κελύφη τους ώστε να καθαρίσουν εντελώς. Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(613)
- politismos(40)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(71)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(76)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.