Συνταγή: Στριφτόνι με πέστο βασιλικού, ντομάτας και αμύγδαλα
Ωραία η μαγειρική, δημιουργική και χαλαρωτική. Ωστόσο υπάρχουν εκείνες οι μέρες που δεν θιέλουμε να περάσουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα, αλλά ούτε και να το κουράσουμε ιδιαίτερα. Και για αυτές τις στιγμές έρχεται η συνταγή που παρουσίασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια συνταγή απλή, γευστική και καλοκαιρινή: στριφτόνι με πέστο βασιλικού, ντομάτας και αμύγδαλα. Εύκολη διαδικασία, με απλά υλικά, που είναι ότι πρέπει μετά τις πρωινές βουτιές στη θάλασσα. Τα υλικά 500 γρ. στροφτόνι με ντομάτα 2 φρέσκα κρεμμύδια 80 γρ. κάπαρη 80 ml λευκό κρασί 1 κιλό ντοματίνια 100 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα 100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι 80 γρ. ανθότυρο Για το πέστο 2 σκελίδες σκόρδο 100 ml ελαιόλαδο 2 ματσάκια βασιλικού αλάτι πιπέριΗ διαδικασία Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα ντοματίνια, τον βασιλικό, το ανθότυρο, τη γραβιέρα, τις λιαστές ντομάτες και λίγο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(632)
- politismos(40)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(42)
- Κινηματογράφος(70)
- Μουσική(32)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(13)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.