Συνταγή: Χοιρινό πρασοσέλινο
Με τη θερμοκρασία να έχει πέσει αρεκτά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφάσισε να πάει σε πιο χειμερινά πιάτα και να παρουσιάσει μια συνταγή που θυμίζει χειμώνα στο χωριό. Ο γνωστός chef μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno", παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια εύκολη συνταγή για χοιρινό πρασοσέλινο. Ένα πιάτο που θέλει λίγη υπομονή για να ετοιμαστεί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο. Τα υλικά 1 κιλό χοιρινή σπάλα 1 σελινόριζα 500 γρ σέλινο 3 πράσα 4 φρέσκα κρεμμύδια 1 λευκό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 150 ml λευκό κρασί 500 ml ζωμό κοτόπουλου 80 ml ελαιόλαδο Αλάτι ΠιπέριΤο μυστικό Τον χυμό λεμονιού το βάζουμε πάνα στο τέλος και ποτέ στην αρχή, γιατί σκληραίνει το κρέας.Η διαδικασία Σε μια κατσαρόλα, που έχουμε ρίξει λάδι και έχουμε στο μάτι, προσθέτουμε τα κομμάτια από την χοιρινή σπάλα, βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το φρέσκο κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά. Όσο θωρακίζουμε το κρέας, ρίχνουμε το πράσο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(82)
- Βιβλία(19)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(30)
- Μουσική(33)
- Παράξενα(53)
- Τέχνη(105)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.