Θαλασσινά burgers - Πώς γίνονται τα μπιφτέκια ψαριού
Αν αναζητάτε μια πιο ελαφριά εναλλακτική στα κλασικά μοσχαρίσια μπιφτέκια, δοκιμάστε μπιφτέκια ψαριού. Είναι γευστικά, ψήνονται γρήγορα και ταιριάζουν ιδανικά στο καλοκαιρινό τραπέζι - είτε σκέτα, συνοδευμένα με μια σαλάτα είτε μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι burger.Τι ψάρι να επιλέξετε για μπιφτέκι Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιλέτο σολομού, πέρκας, μπακαλιάρου ή άλλο λευκό ψάρι, φρέσκο ή κατεψυγμένο, αρκεί να έχει ξεπαγώσει σωστά. Η σάρκα πολτοποιείται στο μούλτι και δένεται με ασπράδι αυγού και ψίχουλα για να δώσει ένα αφράτο μείγμα που πλάθεται εύκολα.Αρώματα και γεύσεις Ενισχύστε τη γεύση με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο, μαϊντανό και ξύσμα λεμονιού. Προαιρετικά, προσθέστε λίγη κάππαρη για πιο πικάντικο αποτέλεσμα.Συνταγή για μπιφτέκια ψαριού (για 4 άτομα) Υλικά: 800 γρ. φιλέτο ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ασπράδι αυγού, 200 γρ. τρίμμα ψωμιού ή φρυγανιάς, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ξύσμα από 1 λεμόνι, 2-3 κουταλιές της σούπας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(703)
- politismos(59)
- Βιβλία(24)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(35)
- Παράξενα(54)
- Τέχνη(137)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.