πριν από  4 ώρες 17 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν αναζητάτε μια πιο ελαφριά εναλλακτική στα κλασικά μοσχαρίσια μπιφτέκια, δοκιμάστε μπιφτέκια ψαριού. Είναι γευστικά, ψήνονται γρήγορα και ταιριάζουν ιδανικά στο καλοκαιρινό τραπέζι - είτε σκέτα, συνοδευμένα με μια σαλάτα είτε μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι burger.Τι ψάρι να επιλέξετε για μπιφτέκι Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φιλέτο σολομού, πέρκας, μπακαλιάρου ή άλλο λευκό ψάρι, φρέσκο ή κατεψυγμένο, αρκεί να έχει ξεπαγώσει σωστά. Η σάρκα πολτοποιείται στο μούλτι και δένεται με ασπράδι αυγού και ψίχουλα για να δώσει ένα αφράτο μείγμα που πλάθεται εύκολα.Αρώματα και γεύσεις Ενισχύστε τη γεύση με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο, μαϊντανό και ξύσμα λεμονιού. Προαιρετικά, προσθέστε λίγη κάππαρη για πιο πικάντικο αποτέλεσμα.Συνταγή για μπιφτέκια ψαριού (για 4 άτομα) Υλικά: 800 γρ. φιλέτο ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ασπράδι αυγού, 200 γρ. τρίμμα ψωμιού ή φρυγανιάς, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ξύσμα από 1 λεμόνι, 2-3 κουταλιές της σούπας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation