πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όσοι αγαπούν το ψάρι και τα θαλασσινά το ξέρουν το Ακροβόλι. Λίγα βήματα μακριά από την κεντρική πλατεία της Βούλας, το προσεγμένο εστιατόριο εναλλάσσει στο μενού του ενδιαφέρουσες κλασικές και πιο μοντέρνες προτάσεις. Οι οποίες εδώ και μερικές μέρες, μια που που δεν μπορεί κάποιος αυτή την περίοδο να τις χαρεί στη σάλα ή στη βεράντα του, παίζουν... εκτός έδρας, με delivery και take away. Η ομάδα της κουζίνας έκανε τις απαραίτητες δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι κατά τη μεταφορά του φαγητού δεν θα χάνεται τίποτα από τη γεύση του και ξεκίνησε παραδόσεις στις γύρω περιοχές. Ο Ξενοφώντας Κατσιμαγκλής και ο Μίλτος Γιάννου μαζί με τον Παναγιώτη Λιατόπουλο συνθέτουν τα πιάτα τους με φρέσκιες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι. Κι ανοίγουν μια μεγάλη βεντάλια γεύσεων: σεβίτσε, καρπάτσιο και σούσι (maki, sashimi και nigiri), μοσχομυριστά μαγειρευτά με ότι καλό βγάζει η θάλασσα, ριζότο, ζυμαρικά.... Για να πάρετε μια γεύση για το τι μπορείτε να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation