πριν από  2 ημέρες 14 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν μπορώ να φανταστώ το Γιώργο Πίττα να μην ταξιδεύει. Σπάνια τον πετυχαίνεις χωρίς σακίδιο στον ώμο. Στην καραντίνα, που αναγκάστηκε να περιοριστεί στο γραφείο του, ταξίδευε νοερά. Συγκέντρωσε και ταξινόμησε όλα αυτά που κατέγραψε στις περιηγήσεις του όλα αυτά τα χρόνια. Μετά από επτά βιβλία-λευκώματα, ανάμεσα στα οποία οι "Ταβέρνες της Αθήνας", τα "Καφενεία της Ελλάδας", τα "Πανηγύρια του Αιγαίου" κι οι "Θησαυροί της Ελληνικής Γαστρονομίας", ένα ιδιαίτερο γλωσσάρι πήρε το δρόμο για το τυπογραφείο. Το "Αλφαβητάρι Ελληνικής Γαστρονομίας", που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, είναι ένας οδηγός γεμάτος προϊόντα, τοπικές σπεσιαλιτέ και μαγειρικές τεχνικές, έθιμα, συνήθειες και χαρακτηριστικές συμπεριφορές, τόπους, ανθρώπους - ιδιαιτερότητες και σημεία αναφοράς που χτίζουν το ψηφιδωτό της γεύσης της πατρίδας μας. Με 500 λήμματα, διανθισμένα με 700 φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος, "καθεμιά μια μικρή ιστορία" όπως λέει, το πολύ ζωντανό και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation