πριν από  1 ημέρα 9 ώρες

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πιο απολαυστικό μοσχάρι με σάλτσα ντομάτας για το τραπέζι της οικογένειας. Μπορεί το φθινόπωρο να προσφέρετε περισσότερο για λεμονάτα αφού οι ντομάτες δεν είναι στα καλύτερά τους τώρα όμως το κοκκινιστό είναι ένα κλασικό φαγητό που λαχταράμε συχνά και μας αρέσει να μαγειρεύουμε όλο το χρόνο. Για να πετύχουμε όμως την απόλυτη νοστιμιά δεν φτάνει μόνο να χρησιμοποιήσουμε ώριμες, ζουμερές ντομάτες. Η βασικότερη προϋπόθεση της επιτυχίας είναι το κομμάτι του κρέατος που θα χρησιμοποιήσουμε. Για να βράσει καλά, να μαλακώσει και να μελώσει πρέπει να έχει μπόλικο ζελέ (κολλαγόνο) οπότε επιλέγουμε σπάλα ή μάγουλα. Επίσης, προσθέτουμε πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι που όταν σοταριστεί θα βγάλει σάκχαρα και θα βοηθήσει τη σάλτσα να πήξει. Και φυσικά, για να δώσουμε σώμα στα υγρά της κατσαρόλας βάζουμε ντοματοπελτέ. Μοσχάρι κοκκινιστό / Φωτογραφία: Unsplash Μοσχάρι κοκκινιστό Υλικά για 4 μερίδες½ φλ. ε.π. ελαιόλαδο750 γρ. μοσχάρι σπάλα, κομμένο σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation