Το κοκκινιστό της Κυριακής: Η καλύτερη συνταγή για να μελώσει και να λιώνει στο στόμα
Το πιο απολαυστικό μοσχάρι με σάλτσα ντομάτας για το τραπέζι της οικογένειας. Μπορεί το φθινόπωρο να προσφέρετε περισσότερο για λεμονάτα αφού οι ντομάτες δεν είναι στα καλύτερά τους τώρα όμως το κοκκινιστό είναι ένα κλασικό φαγητό που λαχταράμε συχνά και μας αρέσει να μαγειρεύουμε όλο το χρόνο. Για να πετύχουμε όμως την απόλυτη νοστιμιά δεν φτάνει μόνο να χρησιμοποιήσουμε ώριμες, ζουμερές ντομάτες. Η βασικότερη προϋπόθεση της επιτυχίας είναι το κομμάτι του κρέατος που θα χρησιμοποιήσουμε. Για να βράσει καλά, να μαλακώσει και να μελώσει πρέπει να έχει μπόλικο ζελέ (κολλαγόνο) οπότε επιλέγουμε σπάλα ή μάγουλα. Επίσης, προσθέτουμε πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι που όταν σοταριστεί θα βγάλει σάκχαρα και θα βοηθήσει τη σάλτσα να πήξει. Και φυσικά, για να δώσουμε σώμα στα υγρά της κατσαρόλας βάζουμε ντοματοπελτέ. Μοσχάρι κοκκινιστό / Φωτογραφία: Unsplash Μοσχάρι κοκκινιστό Υλικά για 4 μερίδες½ φλ. ε.π. ελαιόλαδο750 γρ. μοσχάρι σπάλα, κομμένο σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(582)
- politismos(47)
- Βιβλία(14)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(26)
- Κινηματογράφος(26)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(80)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.