Το λάθος που δεν πρέπει να κάνεις στο ψυγείο σου ειδικά μέσα στο καλοκαίρι
Από το NEWSROOM Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις για τη σωστή λειτουργία του ψυγείου μας. Δεν είναι απλώς μια συσκευή, είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στην αλλοίωση των τροφίμων. Η θερμοκρασία - κλειδί Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και τη φρεσκάδα των προϊόντων σας, το εσωτερικό του ψυγείου πρέπει να διατηρείται μεταξύ 1°C και 4°C, με ιδανική θερμοκρασία τους 3°C. Σε αυτό το εύρος επιβραδύνεται η ανάπτυξη μικροβίων, χωρίς να παγώνουν τα τρόφιμα.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Προκλήσεις του καλοκαιριού Η ζέστη και η συχνή χρήση του ψυγείου, ειδικά τα αλλεπάλληλα ανοίγματα της πόρτας, επιβαρύνουν τη συσκευή και προκαλούν αυξομειώσεις στη θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα; Τα τρόφιμα χαλάνε πιο γρήγορα και ο κίνδυνος για τροφικές λοιμώξεις αυξάνεται. Τι μπορείτε να κάνετε:Μην το υπερφορτώνετε: Αφήστε χώρο για να κυκλοφορεί ο κρύος αέρας.Μην βάζετε ζεστά φαγητά: Περιμένετε πρώτα να κρυώσουν για να μη διαταραχθεί η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(780)
- politismos(76)
- Βιβλία(44)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(74)
- Μουσική(53)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(203)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.