πριν από  1 ημέρα 21 ώρες

E-radio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από το NEWSROOM Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις για τη σωστή λειτουργία του ψυγείου μας. Δεν είναι απλώς μια συσκευή, είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στην αλλοίωση των τροφίμων. Η θερμοκρασία - κλειδί Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια και τη φρεσκάδα των προϊόντων σας, το εσωτερικό του ψυγείου πρέπει να διατηρείται μεταξύ 1°C και 4°C, με ιδανική θερμοκρασία τους 3°C. Σε αυτό το εύρος επιβραδύνεται η ανάπτυξη μικροβίων, χωρίς να παγώνουν τα τρόφιμα.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Προκλήσεις του καλοκαιριού Η ζέστη και η συχνή χρήση του ψυγείου, ειδικά τα αλλεπάλληλα ανοίγματα της πόρτας, επιβαρύνουν τη συσκευή και προκαλούν αυξομειώσεις στη θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα; Τα τρόφιμα χαλάνε πιο γρήγορα και ο κίνδυνος για τροφικές λοιμώξεις αυξάνεται. Τι μπορείτε να κάνετε:Μην το υπερφορτώνετε: Αφήστε χώρο για να κυκλοφορεί ο κρύος αέρας.Μην βάζετε ζεστά φαγητά: Περιμένετε πρώτα να κρυώσουν για να μη διαταραχθεί η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation