"Το Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας" κυκλοφορεί στα ελληνικά με 80 συνταγές και τεχνικές βήμα βήμα
"Το Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας", μία must-have νέα έκδοση για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της θαλασσινής κουζίνας, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ξανά τη θάλασσα όχι μόνο ως προορισμό, αλλά και ως ανεξάντλητη πηγή γεύσεων, γνώσης, πολιτισμού και δημιουργίας. Το "Le Grand Livre de la Mer" αποτελεί μνημειώδες έργο της γαλλικής γαστρονομίας που πρωτοεκδόθηκε από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο Alain Ducasse Editions και μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις Gastronomy Essentials, διατηρώντας αναλλοίωτη την υψηλή αισθητική και την εγκυρότητα του γαλλικού πρωτότυπου. Θαλασσινή κουζίνα και βιώσιμη αλιεία με επαγγελματισμό και φινέτσα Η ελληνική έκδοση είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο. Την επιμελήθηκε ο chef Αριστοτέλης Μέγκουλας και στις 296 σελίδες της φιλοξενεί έναν πρωτότυπο και συναρπαστικό συνδυασμό επιστημονικής γνώσης, σεβασμού προς τη φύση και δημιουργικής μαγειρικής. Με την υπογραφή τριών διακεκριμένων chefs...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(632)
- politismos(40)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(42)
- Κινηματογράφος(70)
- Μουσική(32)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(13)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.