πριν από  12 ώρες 22 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Το Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας", μία must-have νέα έκδοση για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της θαλασσινής κουζίνας, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ξανά τη θάλασσα όχι μόνο ως προορισμό, αλλά και ως ανεξάντλητη πηγή γεύσεων, γνώσης, πολιτισμού και δημιουργίας. Το "Le Grand Livre de la Mer" αποτελεί μνημειώδες έργο της γαλλικής γαστρονομίας που πρωτοεκδόθηκε από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο Alain Ducasse Editions και μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις Gastronomy Essentials, διατηρώντας αναλλοίωτη την υψηλή αισθητική και την εγκυρότητα του γαλλικού πρωτότυπου. Θαλασσινή κουζίνα και βιώσιμη αλιεία με επαγγελματισμό και φινέτσα Η ελληνική έκδοση είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο. Την επιμελήθηκε ο chef Αριστοτέλης Μέγκουλας και στις 296 σελίδες της φιλοξενεί έναν πρωτότυπο και συναρπαστικό συνδυασμό επιστημονικής γνώσης, σεβασμού προς τη φύση και δημιουργικής μαγειρικής. Με την υπογραφή τριών διακεκριμένων chefs...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation