Το MεΖεν, του Μezze, ω μεζέδες
Πριν από μερικές μέρες έτυχε να βρεθώ στο Μezze και δοκιμάσω μερικές από τις "εξτραβαγκάντζες" του Γρηγόρη Χέλμη, που έχουν προστεθεί στο πλούσιο ρεπερτόριο του μεζεδοπωλείου της Γλυφάδας. Μια ωραία καπνιστή τσιπούρα με γλυκό τσίλι και ντομάτα και μια "λούζα" από τόνο με κρούστα μπαχαρικών, ομολογουμένως, το τραβάνε το τσίπουρο. Και φέρνουν μέχρι τον καλόγουστο και φιλόξενο χώρο του Ομίλου Καστελόριζο στην Αγγέλου Μεταξά την αύρα του ΜεΖεν, του προχωρημένου τσιπουράδικου που είδε την τσιπουροποσία με δημιουργική ματιά, μεταφέροντας την βολιώτικη παράδοση στο σήμερα. Με το link μεταξύ Αθήνας-Βόλου ήδη ανοικτό, Μezze και ΜεΖεν παρουσιάζουν από κοινού στην Γλυφάδα ένα πολύ ενδιαφέρον ειδικό μενού μοντέρνων μεζέδων, που αντλούν έμπνευση από τα βολιώτικα τσιπουράδικα: το "Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής",την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου είναι το πρώτο μιας σειράς αφιερωμάτων που θα ταξιδέψουν όσους βρεθούν στα τραπέζια του Μezze σε όλη την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(675)
- politismos(62)
- Βιβλία(67)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(32)
- Κινηματογράφος(39)
- Μουσική(25)
- Παράξενα(27)
- Τέχνη(141)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.