πριν από  2 ημέρες 9 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πριν από μερικές μέρες έτυχε να βρεθώ στο Μezze και δοκιμάσω μερικές από τις "εξτραβαγκάντζες" του Γρηγόρη Χέλμη, που έχουν προστεθεί στο πλούσιο ρεπερτόριο του μεζεδοπωλείου της Γλυφάδας. Μια ωραία καπνιστή τσιπούρα με γλυκό τσίλι και ντομάτα και μια "λούζα" από τόνο με κρούστα μπαχαρικών, ομολογουμένως, το τραβάνε το τσίπουρο. Και φέρνουν μέχρι τον καλόγουστο και φιλόξενο χώρο του Ομίλου Καστελόριζο στην Αγγέλου Μεταξά την αύρα του ΜεΖεν, του προχωρημένου τσιπουράδικου που είδε την τσιπουροποσία με δημιουργική ματιά, μεταφέροντας την βολιώτικη παράδοση στο σήμερα. Με το link μεταξύ Αθήνας-Βόλου ήδη ανοικτό, Μezze και ΜεΖεν παρουσιάζουν από κοινού στην Γλυφάδα ένα πολύ ενδιαφέρον ειδικό μενού μοντέρνων μεζέδων, που αντλούν έμπνευση από τα βολιώτικα τσιπουράδικα: το "Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής",την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου είναι το πρώτο μιας σειράς αφιερωμάτων που θα ταξιδέψουν όσους βρεθούν στα τραπέζια του Μezze σε όλη την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation