πριν από  2 ώρες 57 λεπτά

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα σπιτικά ζαχαρωμένα κάστανα είναι μια νόστιμη φθινοπωρινή συνταγή με χαμηλό κόστος που θα λατρέψετε. Όταν τα φύλλα παίρνουν αυτές τις πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις και το δάσος μυρίζει φθινόπωρο, τότε σημαίνει πως έφτασε η εποχή για κάστανα. Μόλις πέσουν στο έδαφος, είναι έτοιμα για συλλογή και πειραματισμό, μετατρέποντάς τα σε ζαχαρωμένα κάστανα που στην ουσία είναι γλυκά με τραγανή επιφάνεια και μαλακή ζουμερή υφή στο εσωτερικό.Πώς να επιλέξετε τα κάστανα Για να πετύχετε τα τέλεια κάστανα για το γλυκό σας, φροντίστε να είναι λεία, γυαλιστερά και χωρίς τρύπες, καθώς αυτές μπορεί να υποδεικνύουν παρουσία σκουληκιών. Επιλέξτε βαριά κάστανα, σημάδι που δείχνει ότι είναι ώριμα κι έτοιμα για κατανάλωση. Μην ξεχάσετε να φορέσετε γάντια για να προστατευτείτε από τα αγκάθια που έχει το περίβλημα κατά την συλλογή τους. Κάστανα/Φωτογραφία: Unsplash Μια προετοιμασία που απαιτεί υπομονή Η παρασκευή των σπιτικών ζαχαρωμένων καστάνων χρειάζεται...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation