Το πιο τραγανό σνίτσελ κοτόπουλο όπως το φτιάχνουν στις ταβέρνες
Από το NEWSROOM Αυτό είναι το πιο τραγανό σνίτσελ κοτόπουλο όπως το κάνουν στις καλύτερες ταβέρνες! Μάθε πώς να φτιάξεις ζουμερό σνίτσελ με χρυσαφένια κρούστα και μυστικό πανάρισμα που κάνει "κρακ" σε κάθε μπουκιά. Ιδανική συνταγή για μεσημεριανό ή κυριακάτικο τραπέζι, με απλά υλικά και εγγυημένο αποτέλεσμα. ΥΛΙΚΑΔΙΑΦΗΜΙΣΗ φιλέτο κοτόπουλοαυγάαλεύρι γ.ο.χ.φρυγανιάαλάτιπιπέριηλιέλαιο για τηγάνισμα Κόβουμε ένα φιλέτο κοτόπουλο στη μέση και το χτυπάμε με έναν πλάστη να ανοίξει. Αλατοπιπερώνουμε, το βουτάμε σε ένα μπολ με αλεύρι, έπειτα σε ένα μπολ με χτυπημένα αυγά και τέλος στη φρυγανιά. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία ακόμα μία φορά.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Τηγανίζουμε στους 165 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(749)
- politismos(71)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(50)
- Κινηματογράφος(37)
- Μουσική(35)
- Παράξενα(35)
- Τέχνη(154)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.