Τρελαίνει και τους ξένους: Το ελληνικό παραδοσιακό γλυκό που μπήκε στα καλύτερα του κόσμου
Να το πούμε από νωρίς, για να είμαστε σαφείς ως προς το περίγραμμα της είδησης: Το Taste Atlas μας αγαπάει πολύ ως Ελλάδα. Μας τιμάει συχνά πυκνά στις λίστες του, βασικά ως και καλύτερη κουζίνα στον κόσμο μας ανέδειξε τις προάλλες - ευχαριστούμε, χαρά μας και τιμή μας. Δεν μας κάνει βέβαια καμία χάρη. Εμείς... φταίμε δηλαδή που τα κάνουμε τόσο νόστιμα; Αλμυρό ή γλυκό κι αν είναι το πιάτο, τα "χουμε" τα θέματα! Αυτό λέγεται εξειδίκευση, αυτό λέγεται γνώση, ενωμένη με αγάπη και μεράκι. Κι αυτό είναι το αποτέλεσμα κατά κύριο λόγο της εκλεκτής πρώτης ύλης. Δεν έχουμε για παράδειγμα τις τεχνικές και τα "λούσα" της φημισμένης επίσης σε όλο τον κόσμο γαλλικής κουζίνας. Αλλά επιμένουμε ελληνικά και πολύ καλά κάνουμε, ο καθείς με τα όπλα του, με τον τρόπο του! Και μετά από αυτήν την (μάλλον μακροσκελή, αλλά απαραίτητη φρονούμε) εισαγωγή, πάμε και στο προκείμενο. Στο θέμα μας δηλαδή. Στο ελληνικό παραδοσιακό γλυκό που ξετρέλανε (και) το Taste...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(723)
- politismos(42)
- Βιβλία(55)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(100)
- Μουσική(74)
- Παράξενα(54)
- Τέχνη(32)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.