πριν από  28 ημέρες 14 ώρες

Athensmagazine.gr

Ο Βασιλιάς Κάρολος καταχειροκροτήθηκε στη σκηνή της Βασιλικής Όπερας καθώς παρευρέθηκε σε ένα γκαλά προς τιμήν της στέψης του.

πριν από  28 ημέρες 15 ώρες

Fthis.gr

Μια νέα εμφάνιση έκανε ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επεφύλασσε μια έκπληξη στους θεατές αλλά και στους καλλιτέχνες της παράστασης στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης, καθώς με την ολοκλήρωσή της ανέβηκε στη σκηνή! H εκδήλωση απέτισε φόρο τιμής στον Sir Antonio Pappano στο τέλος της 22χρονης θητείας του ως μουσικός διευθυντής της The Royal Opera.

πριν από  28 ημέρες 15 ώρες

Athensmagazine.gr

Ο Βασιλιάς Κάρολος καταχειροκροτήθηκε στη σκηνή της Βασιλικής Όπερας καθώς παρευρέθηκε σε ένα γκαλά προς τιμήν της στέψης του.

πριν από  28 ημέρες 16 ώρες

Gossip-tv.gr

Μια έκπληξη στους θεατές αλλά και στους καλλιτέχνες της παράστασης στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης επεφύλασσε ο βασιλιάς Κάρολος, καθώς με την ολοκλήρωση αυτής ανέβηκε στη σκηνή καταχειροκροτούμενος. H εκδήλωση απέτισε φόρο τιμής στον Sir Antonio Pappano στο τέλος της 22χρονης θητείας του ως μουσικός διευθυντής της The Royal Opera. Στους...

πριν από  28 ημέρες 17 ώρες

Καμβάς ανατριχίλας 16-05-2024 | 19:22 Τα κρυμμένα μηνύματα στο αμφιλεγόμενο -μέχρι ανατριχιαστικό- πρώτο πορτρέτο του Καρόλου ως βασιλιά αποκαλύπτει δημοσίευμα στη Βρετανία. Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη Ο καλλιτέχνης Τζόναθαν Γέο δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος του ζήτησε να ζωγραφίσει μια πεταλούδα στον ώμο του για να συμβολίσει τις οικολογικές ανησυχίες του. Ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation