πριν από  1 Μήνα 0 ημέρα

Η Βασιλική Τρουφάκου μετρά αντίστροφα για να κρατήσει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της! Να θυμίσουμε ότι η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός πριν μερικές εβδομάδες, αν προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει το κομμάτι της προσωπικής ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. "Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι.

πριν από  1 Μήνα 1 ημέρα

Η Βασιλική Τρουφάκου πριν από ένα μήνα περίπου έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως είναι έγκυος και περιμένει να έρθει στη ζωή το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ την...

πριν από  1 Μήνα 1 ημέρα

Η Βασιλική Τρουφάκου διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μητέρα για πρώτη φορά! Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός πριν μερικές εβδομάδες, αν και η ίδια προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει το κομμάτι της προσωπικής ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation