πριν από  10 Μήνες 5 ημέρες

Iefimerida.gr

Στο πλευρό της συντρόφου του, Βάνας Ραμπότα, καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό ο Βασίλης Κούκουρας, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μετρούν περίπου 9 χρόνια κοινής πορείας, στη διάρκεια των οποίων έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

πριν από  10 Μήνες 5 ημέρες

Η Βάνα Ραμπότα και ο Βασίλης Κούκουρας μετρούν περίπου εννέα χρόνια κοινής πορείας, όμως έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να αποφεύγουν τα κοσμοπολίτικα μέρη. Οι δυο ηθοποιοί λατρεύουν το θέατρο και έτσι, όποτε οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν δίνουν το παρών σε θεατρικές παραστάσεις, προκειμένου να στηρίξουν τους συναδέλφους τους.

πριν από  10 Μήνες 6 ημέρες

Fthis.gr

Η Βάνα Ραμπότα και ο Βασίλης Κούκουρας είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια τους βλέπουμε μαζί. Ρίξτε μια ματιά! Βασίλης Κούκουρας: Δεν φαντάζεστε με ποια ηθοποιό από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει αποκτήσει τον γιο του Βάνα Ραμπότα & Βασίλης...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation