Βellagio: Νοστιμιές αλά ιταλικά στην Αγία Παρασκευή
Δύσκολα αντιστέκεσαι στη μυρωδιά μιας φρεσκοψημένης ιταλικής πίτσας. Εξίσου δύσκολα λες όχι σε ένα καλοφτιαγμένο ιταλικό πιάτο ζυμαρικών. Στο Bellagio, που άνοιξε πριν ένα χρόνο στην Αγία Παρασκευή, έχουν αμφότερα τις ωραίες στιγμές τους. Είτε μεσοβδόμαδα, είτε το Σαββατοκύριακο, μπορείς να πιάσεις κάποιο από τραπέζια της χαλαρής μικρής "βεράντας" πάνω στη Αγίου Ιωάννου και με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι - προτείνει κυρίως ελληνικές και κάποιες ιταλικές, γαλλικές κι ισπανικές ετικέτες- να χαρείς μερικές χαρακτηριστικές γεύσεις της κουζίνας της γειτονικής χώρας. To vitello tonnato είναι όμορφα παρουσιασμένο (πάνω στο νουά απλώνονται σαν κεντίδια η σάλτσα τόνου, σάλτσα πιπεριάς, ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και κάπαρη). Είναι και γευστικό, με ωραίες μικρές εντάσεις. Τα arancini (κροκέτες ρυζιού), που στην προκειμένη ενισχύονται με κιμά μπολονέζ, έχουν ρουστίκ νοστιμιά και τα πλευρώτους που ψήνονται στη σχάρα παρέα με καπνιστή μοτσαρέλα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.