Βιβλίο μαγειρικής - Η Άντζελα Γκερέκου ταξιδεύει στις ρίζες της και στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας
Ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της Κέρκυρας επιχειρεί η Άντζελα Γκερέκου μέσα από το νέο της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο "Γεύσεις και μνήμες - 30 κερκυραϊκές συνταγές της μαμάς", που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό. Σελίδες γεμάτες αρώματα, συναισθήματα και αναμνήσεις, που συνθέτουν ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στον τόπο καταγωγής της και, ταυτόχρονα, μια προσωπική ματιά στα οικογενειακά τραπέζια τού χθες. Η πρόεδρος του ΕΟΤ επιστρέφει στις ρίζες της μέσα από αγαπημένες συνταγές της μητέρας της, κυρίας Μαρίας, αποτυπώνοντας στο χαρτί ένα κομμάτι της ζωής της που ζωντανεύει μέσα από μυρωδιές και γεύσεις. Από την παστιτσάδα με κόκορα αλανιάρη μέχρι το παραδοσιακό σοφρίτο και τους λουκουμάδες με κανέλα και μέλι, κάθε πιάτο στο βιβλίο αποτελεί έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, στην οικογένεια και τις κοινές παραδόσεις. "Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις γνώριμες γεύσεις της ζωής μου", όπως το περιγράφει η ίδια, "ξεκίνησε από...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(734)
- politismos(51)
- Βιβλία(66)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(92)
- Μουσική(65)
- Παράξενα(58)
- Τέχνη(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.