Ώρα για ψητό: 4 συνταγές με το κρέας σε πρώτο ρόλο
Το χοιρινό, το κοτόπουλο και το κατσικάκι απλώνονται στο ταψί, σιγοψήνονται κι όταν ανοίγεις την πόρτα του φούρνου, η μυρωδιά τους πλημμυρίζει το σπίτι. Ένα ωραίο κομμάτι κρέας, ζουμερό, τρυφερό, με κρατσανιστή πετσούλα, είναι μια πολύ καλή αφορμή να μαζέψει κανείς την οικογένεια και τους φίλους του γύρω από το τραπέζι για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Βάζεις την φροντίδα και τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνουν όπως πρέπει και στην πρώτη μπουκιά εισπράτεις επιφωνήματα απόλαυσης. Δεν θέλει πολλά ο άνθρωπος για να νιώσει ευτυχισμένος. Συνταγές για ψητό υπάρχουν πολλές, με διάφορες μαρινάδες, σάλτσες γεμίσεις και συνοδευτικά·παραδοσιακά φαγητά που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια κι άλλα με γεύσεις που τις μάθαμε αργότερα. Τα πιάτα που σας προτείνουμε από το αρχείο του ethnos.gr και του Open TV αντλούν υλικά από την Ελλάδα και τον κόσμο. Δοκιμάστε το ρολό με το σπανάκι και τη φέτα, βάλτε λίγη σάλτσα σόγιας στο κοτόπουλο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(610)
- politismos(24)
- Βιβλία(50)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(17)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.