Χούμους με παντζάρια - Η "κόκκινη δύναμη" στο πιάτο σου
Το χούμους με παντζάρια είναι η πιο φωτεινή, θρεπτική και γευστική παραλλαγή της μεσανατολίτικης "αλοιφής". Το σκούρο κόκκινο χρώμα του προδίδει τη δύναμη των παντζαριών, που είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, C και Β9 (φολικό οξύ) και γεμάτα αντιοξειδωτικά. Το ταχίνι και τα ρεβίθια του χαρίζουν κρεμώδη υφή, φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και πολύτιμα μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Ένα ορεκτικό που εντυπωσιάζει στο τραπέζι, ταιριάζει ιδανικά με ψητές πίτες, ωμά λαχανικά ή ως άλειμμα σε σάντουιτς. Φτιάχνετε εύκολα, σε λίγα λεπτά, και προσφέρει τη δική του "κόκκινη δύναμη" στο πιάτο σας. Δείτε τη συνταγή του πατώντας εδώ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(813)
- politismos(80)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(77)
- Τέχνη(129)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.