AMMOUSA: Η πατρινή μπύρα που σαρώνει τα βραβεία - Από το υπόγειο ενός σπιτιού στα πιο φημισμένα εστιατόρια
Πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκεται ο μηχανικός και οικοζυθοποιός Γιώργος Ντάνος οποίος μίλησε στο pelop.gr για το ταξίδι της μπύρας του, τις προκλήσεις και τα φιλόδοξα μελλοντικά του σχέδια. 23 Μάι. 2025 17:37 Σωτήρης Παπανδρέου Η πολυβραβευμένη μπύρα AMMOUSA για άλλη μία φορά κατατάχθηκε στις καλύτερες της Ελλάδος! Η τελετή απονομής των Greek Beer Awards 2025 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαίου στο Αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του World of Beer Festival, συγκεντρώνοντας σημαντικές συμμετοχές από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και την Ανατολική Ευρώπη. Πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκεται ο μηχανικός και οικοζυθοποιός Γιώργος Ντάνος οποίος μίλησε στο pelop.gr για το ταξίδι της μπύρας του, τις προκλήσεις και τα φιλόδοξα μελλοντικά του σχέδια. Ολα ξεκίνησαν το 2016 με έναν αυτοσχέδιο ζυθοποιητήρα στο υπόγειο του σπιτιού του. Σήμερα, η AMMOUSA έχει φτάσει να έχει στο ενεργητικό της 20 βραβεία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(36)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(40)
- Θεσσαλία(227)
- Θεσσαλονίκη(17)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(117)
- Μακεδoνία(64)
- Πελοπόννησος(105)
- Στερεά Ελλάδα(41)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.