πριν από  22 ώρες 9 λεπτά

Dimokratiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


• Το πρόγραμμα TUI Field to Fork υλοποιείται στο πλαίσιο του The Rhodes Co-Lab της ΠΝΑΙ με την TUI Μία γαστρονομική εμπειρία αφιερωμένη στα αναγεννητικά προϊόντα και τους τοπικούς παραγωγούς της Ρόδου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Club 8, του Ομίλου Mitsis, στο Φαληράκι της Ρόδου. Αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας για την προώθηση ενός βιώσιμου και υπεύθυνου τουριστικού μοντέλου, μέσα από την πρωτοβουλία TUI Field to Fork, που υλοποιείται στο πλαίσιο του The Rhodes Co-Lab, με την στήριξη του Ομίλου Mitsis. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αγγελική Χονδροματίδου, εκτελεστική διευθύντρια Βιώσιμης Ανάπτυξης και Τουρισμού του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κ2 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επικεφαλής (Project Leader) του Τhe Rhodes Co-Lab στην Ελλάδα (εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το project Τhe Rhodes Co-Lab και την TUI), ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Γιώργος Ματσίγκος και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τοπικά
    Palo presentation