Club 8, Όμιλος Mitsis: Μια γαστρονομική εμπειρία αφιερωμένη στις τοπικές αναγεννητικά παραγόμενες πρώτες ύλες
• Το πρόγραμμα TUI Field to Fork υλοποιείται στο πλαίσιο του The Rhodes Co-Lab της ΠΝΑΙ με την TUI Μία γαστρονομική εμπειρία αφιερωμένη στα αναγεννητικά προϊόντα και τους τοπικούς παραγωγούς της Ρόδου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Club 8, του Ομίλου Mitsis, στο Φαληράκι της Ρόδου. Αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας για την προώθηση ενός βιώσιμου και υπεύθυνου τουριστικού μοντέλου, μέσα από την πρωτοβουλία TUI Field to Fork, που υλοποιείται στο πλαίσιο του The Rhodes Co-Lab, με την στήριξη του Ομίλου Mitsis. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αγγελική Χονδροματίδου, εκτελεστική διευθύντρια Βιώσιμης Ανάπτυξης και Τουρισμού του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κ2 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επικεφαλής (Project Leader) του Τhe Rhodes Co-Lab στην Ελλάδα (εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το project Τhe Rhodes Co-Lab και την TUI), ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Γιώργος Ματσίγκος και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(22)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(37)
- Θεσσαλία(243)
- Θεσσαλονίκη(39)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(146)
- Μακεδoνία(47)
- Πελοπόννησος(93)
- Στερεά Ελλάδα(101)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.