Φέρες: Καλλιέργεια βιολογικών μύρτιλων και ¨μαρμελάδων" από τοπική οικοτεχνία
Video ΕΡΤ3Ερτ3 - ΕιδήσειςΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 17/06/25 14:48 Σύνταξη Βασίλης Καραμπάσης "Η σύλληψη της ιδέας για την καλλιέργεια μύρτιλων ήρθε το 2012", δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Μαρίνα Βαρβατζίκη από τις Φέρες του Έβρου., "Σε συνεργασία µε τον σύζυγο της, προετοίµασαν το e-shop, το σήµα και το κτήµα, ώστε το 2014 να είναι σε θέση να αρχίσει η δραστηριότητά", πρόσθεσε. "Στη συνέχεια το 2018, ξεκίνησε και η οικοτεχνία ώστε τα πιο ώριµα φρούτα να μετατρέπονται σε µαρµελάδες για κάθε χρήση", εξηγεί η Μαρίνα Βαρβατζίκη. "Οι µαρµελάδες μας γίνονται µε παραδοσιακό τρόπο και µε ολόκληρα κοµµάτια φρούτων, ενώ έχουν πολύ υψηλότερη περιεκτικότητα σε φρούτο σε σχέση µε αυτές του εµπορίου. Επίσης, έχουν λάβει τριπλή διάκριση στα Mediterranean Taste Awards 2022 που έγιναν στο Λονδίνο, µε 2 χρυσά και 1 ασηµένιο ως προς την όψη, τη µυρωδιά, την αφή και φυσικά τη γεύση. Αυτή τη στιγμή διατίθενται μαρμελάδες με σπόρους Chia, µαύρη σοκολάτα και γλυκόξινο µύρτιλο"...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(23)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(38)
- Θεσσαλία(199)
- Θεσσαλονίκη(17)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(109)
- Μακεδoνία(39)
- Πελοπόννησος(81)
- Στερεά Ελλάδα(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.