Τα πιο αφράτα, γεμάτα κόρδες και φουσκωτά Πασχαλινά τσουρέκια που έχετε φτιάξει είναι αυτά. Μία φανταστική συνταγή για τσουρέκι που μοιράζεται μαζί μας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μαζί με όλα τα μυστικά της για σίγουρη επιτυχία.Υλικά 100 γρ. μαγιά νωπή 40 γρ. ζάχαρη 80 γρ. χλιαρό νερό Για το διάλυμα αυγού 1 κρόκο 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. νερό Για τη ζύμη 250 γρ. φρέσκο...
Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για να πετύχετε φέτος το τέλειο αφράτο μαστιχωτό τσουρέκι για το τραπέζι του Πάσχα. Το Πάσχα το τσουρέκι έχει την τιμητική του καθώς αποτελεί το γλυκό έδεσμα που δεν λείπει από κανένα λαμπριάτικο τραπέζι. Είναι το κατεξοχήν πασχαλινό γλυκό που οι νοικοκυρές είθισται να το πλάθουν και να το ψήνουν την Μεγάλη Εβδομάδα με αποκορύφωμα την...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(28)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(42)
- Θεσσαλία(166)
- Θεσσαλονίκη(26)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(80)
- Μακεδoνία(50)
- Πελοπόννησος(83)
- Στερεά Ελλάδα(36)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.