Η Μεσσηνία στο επίκεντρο της παγκόσμιας μεσογειακής διατροφής
Video ΕΡΤ3 Ερτ3 - ΕιδήσειςΚΑΛΑΜΑΤΑΠεριφερειακοί σταθμοί 13/10/25 20:39 Ενημέρωση 22 λεπτά πριν Σύνταξη Σμαρώ Παυλού Η καρδιά της μεσογειακής διατροφής χτυπά σήμερα στη Μεσσηνία, όπου φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διεθνές συνέδριο "Tomorrow Tastes Mediterranean 2025", μια κορυφαία διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας που συγκεντρώνει επιστήμονες, σεφ, παραγωγούς, εκπροσώπους διεθνών οργανισμών και πολιτικούς φορείς από όλη τη Μεσόγειο. Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας του Culinary Institute of America (CIA) και διοργανώνεται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη μεσογειακή διατροφή όχι μόνο ως πρότυπο υγείας και μακροζωίας, αλλά και ως μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(22)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(37)
- Θεσσαλία(243)
- Θεσσαλονίκη(39)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(146)
- Μακεδoνία(47)
- Πελοπόννησος(93)
- Στερεά Ελλάδα(101)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.