Μήνας γαστρονομίας στην Κέρκυρα
ΕΡΤ3 Ερτ3 - ΕιδήσειςΚΕΡΚΥΡΑΠροορισμοί 25/06/25 15:44 Σύνταξη Ευμορφία Δημητρακοπούλου Με σύγχρονη αντίληψη για την γαστρονομία και οδηγό την παράδοση η Κέρκυρα βρίσκεται στην κορυφή των γευστικών απολαύσεων. Την νέα φιλοσοφία των επιχειρηματιών της εστίασης παρουσιάζει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Ανδριώτης. Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr Ο Νίκος Κωνστάντης, εξηγεί ότι στα πιάτα τους παντρεύουν την Κερκυραϊκή κουζίνα σε ένα μπέργκερ με γεύση από κουμ-κουάτ. Προωθούνται τα τοπικά προϊόντα με τις παραδοσιακές συνταγές, που δεν συναντώνται αλλού. Μία γευστική πρόκληση για Έλληνες και ξένους. Στην εβραϊκή συνοικία σε ένα περιβάλλον άλλης εποχής το μπέργκερ "Λουτσίντα", με μαγιονέζα φτιαγμένη με το παραδοσιακό ποτό κουμ-κουάτ, δανείστηκε το όνομά του από μια διάσημη για τον χαρακτήρα της κερκυραία. Ακόμη και αν το κόστος είναι κατά τι υψηλότερο, οι επιχειρηματίες επιλέγουν μόνο τοπικά προϊόντας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(48)
- Θεσσαλία(247)
- Θεσσαλονίκη(14)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(142)
- Μακεδoνία(62)
- Πελοπόννησος(76)
- Στερεά Ελλάδα(50)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.