Π. Κουγιός, Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Ζυθοποιών: Γιατί η Ελλάδα πρέπει να γίνει χώρα με "brand name" μπίρας
Ο πολυπράγμων ζυθοποιός και επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής ζύθου ΒΑΠ από τη Ρόδο, Παντελής Κουγιός βρίσκεται στο τιμόνι της Ένωσης Ελλήνων Ζυθοποιών εδώ και μερικές εβδομάδες. Και δίνει το στίγμα για το όραμά του για τον κλάδο, εστιάζοντας στον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου και στην προσπάθεια κατάργησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Ο πόθος του ίδιου είναι η Ελλάδα να γίνει μία χώρα με brand name μπίρας ως προϊόν, έτσι ώστε "να αποτελεί ''ανάμνηση'' που παίρνει μαζί του κάθε επισκέπτης", όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στο Financial Report. Σύμφωνα με τον νέο Πρόεδρο "το θέμα της ζυθοποιίας συνδέεται με το θέμα των νόμων, το γεγονός ότι ακόμα υπάρχει ένα παλαιό νομοθετικό πλαίσιο πρέπει σταδιακά να αλλάξει. Εχει περάσει ένας αιώνας από τότε και τα πράγματα πρέπει να γίνουν πιο ευέλικτα, να προσαρμοστούν στη σημερινή πραγματικότητα. Ήδη, από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο διαπιστώνουμε ότι κάτι αρχίζει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(32)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(45)
- Θεσσαλία(218)
- Θεσσαλονίκη(24)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(125)
- Μακεδoνία(55)
- Πελοπόννησος(82)
- Στερεά Ελλάδα(27)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.