Το "Παλλάδιον" της Ρόδου κέρδισε στην Μπολόνια το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό Παγωτού του 2026
• Ο Δημήτριος Χαραλάμπους και το εργαστήριο Gelato Palladion διακρίθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους τεχνίτες παγωτού, εξασφαλίζοντας μία θέση στον μεγάλο τελικό του Gelato Festival World Masters στο Ρίμινι Η Ρόδος έχει πλέον έναν λόγο να γιορτάζει. Το νησί της γεύσης και του φωτός έστειλε στην Μπολόνια τον δικό του πρεσβευτή του παγωτού, τον 38χρονο Έλληνα δημιουργό Δημήτριο Χαραλάμπους, ο οποίος με τη γεύση "Yoghurt Orange" κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την πρόκριση για τον Παγκόσμιο Τελικό του 2026 στο Ρίμινι της Ιταλίας. Το Gelato Palladion, το εργαστήριο παγωτού που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Ρόδο, κατέκτησε για άλλη μια φορά τη διεθνή αναγνώριση. Η νίκη στην Μπολόνια αποτελεί όχι μόνο προσωπική επιτυχία για τον δημιουργό του αλλά και σημαντική διάκριση για τη ροδίτικη γαστρονομία, που συνεχώς ενισχύει την παρουσία της στον διεθνή γαστρονομικό χάρτη. Ο θεσμός που αναδεικνύει τους καλύτερους του κόσμου Ο διαγωνισμός...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(37)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(49)
- Θεσσαλία(249)
- Θεσσαλονίκη(23)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(201)
- Μακεδoνία(40)
- Πελοπόννησος(82)
- Στερεά Ελλάδα(120)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.