πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Dimokratiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


• Ο Δημήτριος Χαραλάμπους και το εργαστήριο Gelato Palladion διακρίθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους τεχνίτες παγωτού, εξασφαλίζοντας μία θέση στον μεγάλο τελικό του Gelato Festival World Masters στο Ρίμινι Η Ρόδος έχει πλέον έναν λόγο να γιορτάζει. Το νησί της γεύσης και του φωτός έστειλε στην Μπολόνια τον δικό του πρεσβευτή του παγωτού, τον 38χρονο Έλληνα δημιουργό Δημήτριο Χαραλάμπους, ο οποίος με τη γεύση "Yoghurt Orange" κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την πρόκριση για τον Παγκόσμιο Τελικό του 2026 στο Ρίμινι της Ιταλίας. Το Gelato Palladion, το εργαστήριο παγωτού που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Ρόδο, κατέκτησε για άλλη μια φορά τη διεθνή αναγνώριση. Η νίκη στην Μπολόνια αποτελεί όχι μόνο προσωπική επιτυχία για τον δημιουργό του αλλά και σημαντική διάκριση για τη ροδίτικη γαστρονομία, που συνεχώς ενισχύει την παρουσία της στον διεθνή γαστρονομικό χάρτη. Ο θεσμός που αναδεικνύει τους καλύτερους του κόσμου Ο διαγωνισμός...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τοπικά
    Palo presentation