πριν από  21 ώρες 47 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα ζυμαρικά είναι από τα πιο απλά αλλά και πιο απολαυστικά πιάτα που μπορούμε να φτιάξουμε. Κι όμως, μικρές λεπτομέρειες στην προετοιμασία και το σερβίρισμα μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα απλό πιάτο και σε μια μακαρονάδα που θυμίζει... Ιταλία. Δες πώς, με 6 απλά tips, θα απογειώσεις το επόμενο πιάτο σου: 1. Μην ξεπλένεις και ανακάτευε τα με τη σάλτσα Μην ξεπλένεις τα ζυμαρικά μετά το βράσιμο, γιατί το άμυλο που μένει τα βοηθά να "κρατήσουν" τη σάλτσα. Μόλις τα στραγγίξεις, ρίξε τα κατευθείαν μέσα στη σάλτσα και ανακάτεψέ τα, ώστε να καλυφθούν ομοιόμορφα και να δέσουν οι γεύσεις. 2. Για ογκρατέν, κράτα τα al dente Αν συνεχίσουν να ψήνονται στον φούρνο, ξεκίνα με πιο σφιχτή υφή για να μην γίνουν υπερβολικά μαλακά. 3. Φρέσκα ή ξηρά; Και τα δύο Φρέσκα για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, ζυμαρικά μακράς διαρκείας (ξηρά) για καθημερινές. Η επιλογή εξαρτάται από το χρόνο και το αποτέλεσμα που θες. 4. Να "ξεκουράζεις" τη ζύμη Αν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation