Κεφίρ: Ποια είναι τα οφέλη του για την υγεία μας
Το κεφίρ είναι ένα ρόφημα που μοιάζει στη γεύση και στην υφή με το γάλα ή το γιαούρτι, αλλά ξεχωρίζει για τα θρεπτικά του στοιχεία. Ποια είναι τα βασικά οφέλη του κεφίρ στην υγεία; Εύκολη πέψη: Το κεφίρ αφομοιώνεται πολύ καλά από τον οργανισμό. Πλούσιο σε προβιοτικά: Περιέχει περισσότερα προβιοτικά από το κοινό γιαούρτι, με πάνω από 30 διαφορετικά στελέχη βακτηρίων και ζυμομυκήτων που βοηθούν την ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου. Καθαρίζει το έντερο: Βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών μικροοργανισμών και στη διατήρηση υγιούς εντερικού περιβάλλοντος. Προμηθεύει βιταμίνες και ευεργετικά βακτήρια: Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τη γενική υγεία. Περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτείνη: Περιέχει έως 6 γραμμάρια πρωτείνης ανά μερίδα. Ενισχύει τα οστά: Είναι πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη Κ2, που παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό του ασβεστίου και στη μείωση του κινδύνου καταγμάτων. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(25)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(64)
- Θεσσαλία(173)
- Θεσσαλονίκη(50)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(75)
- Μακεδoνία(31)
- Πελοπόννησος(156)
- Στερεά Ελλάδα(108)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.