πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το φαγητό συνήθως συνδέεται με απόλαυση και χαλάρωση - για κάποιους, όμως, μπορεί να γίνει πηγή άγχους. Αν... έχετε παρατηρήσει ότι μετά το γεύμα νιώθετε ανησυχία, ταχυπαλμία ή σφίξιμο στο στομάχι, δεν είστε μόνοι. Το άγχος μετά το φαγητό είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να προκύψει από σωματικούς, διατροφικούς ή ψυχολογικούς παράγοντες - και ευτυχώς, μπορεί να αντιμετωπιστεί. Τα πιο συνηθισμένα αίτια 1. Αντιδραστική υπογλυκαιμία Πρόκειται για μια από τις πιο κοινές αιτίες. Εμφανίζεται όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πέφτουν λίγες ώρες μετά το γεύμα, συνήθως λόγω υπερβολικής παραγωγής ινσουλίνης. Το αποτέλεσμα; Νιώθετε ευερεθιστότητα, ζάλη, ταχυπαλμία, εφίδρωση - όλα συμπτώματα που μοιάζουν με κρίση άγχους. Τι βοηθά: Επιλέξτε πλήρη δημητριακά, άπαχες πρωτείνες (ψάρι, αυγό, κοτόπουλο) και φρούτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.Αποφύγετε τροφές με πολλή ζάχαρη ή επεξεργασμένους υδατάνθρακες.Καταναλώστε μικρά, ισορροπημένα γεύματα ανά 3-4...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation