Αντιοξειδωτικός χυμός γκρέιπφρουτ, τζίντζερ, κανέλα
Το γκρέιπφρουτ για κάποιους είναι ένα φρούτο με περίεργη, όξινη γεύση, για άλλους όμως είναι ένας διατροφικός θησαυρός που θωρακίζει την υγεία Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Το γκρέιπφρουτ είναι εξαιρετικά πλούσιο σε... βιταμίνη C, με ένα μέτριο φρούτο να καλύπτει περίπου το 64% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Περιέχει ακόμη βιταμίνη Α, κάλιο και μαγνήσιο. Η βιταμίνη C προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, το κάλιο βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, ενώ η βιταμίνη Α συμβάλλει στην υγεία των ματιών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Υλικά (1 ποτήρι) 2 γκρέιπφρουτ1 κομμάτι τζίντζερ 40 γρ.λίγη κανέλα σε σκόνη1 κ.γ. μέλιΕκτέλεσηΒήμα 1: Τρίβουμε το τζίντζερ και το βάζουμε σε χλιαρό νερό (περίπου 1/3 κούπας) για 10-15 λεπτά.Βήμα 2: Στύβουμε τα γκρέιπφρουτ, σουρώνουμε το τζίντζερ και αναμειγνύουμε τον χυμό τους.Βήμα 3: Ανακατεύουμε καλά τον χυμό με το μέλι μέχρι να διαλυθεί, πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και, αν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(59)
- Θεσσαλία(249)
- Θεσσαλονίκη(52)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(129)
- Μακεδoνία(50)
- Πελοπόννησος(80)
- Στερεά Ελλάδα(118)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.